• Δευ - Παρ 10:00 - 19.00 / Σαβ 10:00 - 15:00
  • 211 1829962

erga_prasinoy

Η ΓΑΙΑ αναπλασις ειδικεύεται στη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση έργων πρασίνου. Στην μελέτη περιλαμβάνεται η φυτοτεχνική διαμόρφωση και προαιρετικά η αρχιτεκτονική τοπίου η οποία περιέχει και τα τελικά σχέδια σε AutoCAD, ή pdf. Με την ολοκλήρωση των έργων παρέχεται εγγύηση 3 μηνών και αντικατάσταση οποιασδήποτε αστοχίας υλικού.

Η επιχείρησή μας είναι σε θέση να αναλάβει και την συντήρηση του πρασίνου.

ardefsi

Η ΓΑΙΑ αναπλασις αναλαμβάνει μελέτες άρδευσης καθώς επίσης εγκατάσταση και συντήρηση αρδευτικών συστημάτων. Το αυτόματο πότισμα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι στην κατασκευή ενός έργου πρασίνου. Η καλή ποιότητα του νερού άρδευσης είναι αναγκαία για την σωστή ανάπτυξη των φυτών και των δένδρων. Πραγματοποιούνται και αξιολογούνται χημικές αναλύσεις δειγμάτων επιφανειακού ή υπόγειου νερού για κύρια στοιχεία, βαρέα μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

apentomoseis

Η απεντόμωση περιλαμβάνει διεργασίες που είναι απαραίτητες για την καταπολέμηση των επιβλαβών εντόμων που δημιουργούν εστίες μόλυνσης, τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον. Κατά τις επεμβάσεις ακολουθούνται οι κανόνες ορθής πρακτικής και οι οδηγίες της ετικέτας των σκευασμάτων. Η αλόγιστη χρήση τους περιορίζεται. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την απεντόμωση είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η μυοκτονία αφορά στην καταπολέμηση των τρωκτικών (ποντίκια, αρουραίοι κλπ.) που έχουν εισέλθει στον χώρο σας, αλλά και στην πρόληψη με κατάλληλα μέτρα ώστε να μην δημιουργηθεί επαναμόλυνση. Χρησιμοποιούνται τρωκτικοκτόνα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τα οποία έχουν υψηλή προσελκυστικότητα, μουμιοποιούν τα τρωκτικά, χωρίς να προκαλούν δυσάρεστες οσμές στο χώρο, δεν αλλοιώνονται εύκολα από την υγρασία, έχουν ισχυρή δράση. Η απολύμανση διενεργείται με εγκεκριμένα σκευάσματα υγειονομικής σημασίας. Οι απεντομώσεις, μυοκτονίες και απολυμάνσεις διενεργούνται σε οικίες, επιχειρήσεις, καταστήματα και σε περιβάλλοντες χώρους.

biologiki_ximiki_katapolemisi.jpg

Στη ΓΑΙΑ αναπλασις αναλαμβάνουμε την αντιμετώπιση προσβολών των φυτών από εχθρούς και ασθένειες, αλλά και την προστασία τους από αυτά χρησιμοποιώντας βιολογικές ή χημικές μεθόδους. Όσον αφορά στην χημική καταπολέμηση, χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και πάντα ακολουθούμενοι τις οδηγίες που αναφέρονται στις ετικέτες των σκευασμάτων.

filodiagnostiki

Η ΓΑΙΑ αναπλασις αναλαμβάνει τον έλεγχο των φυτών με σκοπό τον εντοπισμό και την αξιολόγηση των θρεπτικών στοιχείων από την μελέτη των φύλλων. Με πιο απλά λόγια, γίνεται έλεγχος την έλλειψη ή υπερεπάρκεια των θρεπτικών στοιχείων στα φυτά. Πολλές τροφοπενίες των φυτών, δηλαδή έλλειψη μακροστοιχείων και ιχνοστοιχείων, εντοπίζονται κυρίως στα φύλλα. Παρέχουμε μεγάλη ποικιλία λιπασμάτων για να αντιμετωπιστούν οι τροφοπενίες των φυτών, καθώς επίσης και συμβουλές για τον τρόπο και τον χρόνο που πρέπει να γίνει η λίπανση τους.

paroxi_simvoulon

Προσεχώς...

Style Selector

Layout Style

Background Image